Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 15 juli 2015

Atletiekclinic van Olympische Gert-Jan Liefers voor Right To Play

Op zondag 19 juli valt er extra veel te beleven op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Olympisch atleet Gert-Jan Liefers geeft een atletiekclinic en aansluitend is er een sponsorloop. De hele dag staat in het teken van Right To Play, de internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen.
Gert-Jan Liefers is een Nederlandse atleet met als specialisaties de 1500, 5000 m en het veldlopen. Hij nam eenmaal deel aan de Olympische Spelen en werd bij die gelegenheid achtste op de 1500 m.

“Op zondag 19 juli organiseren wij voor onze gasten en belangstellenden uit de omgeving een actieve middag. We starten om 13 uur met een atletiekclinic van Gert Jan Liefers en om 14.30 uur start een sponsorloop, waaraan iedereen kan deelnemen. Aan het eind van de dag hopen wij een mooie bijdrage te kunnen overhandigen aan Right To Play”, aldus Jeroen Jongerius, general manager van Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Landal steunt al enkele jaren het goede doel Right To Play; diverse bekende sporters organiseren clinics op de Landal Parken en gedurende de zomer staan alle activiteiten in het teken van Right To Play. ‘Samen spelen = samen sterk’ is het motto van de succesvolle samenwerking. Right To Play zorgt voor sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties ver over de grenzen en Landal zorgt voor sport en spel voor kinderen dichtbij.

Bron en hele artikel: zeeuwse regio