Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


maandag 27 juli 2015

Zomerexcursies voor het hele gezin

In de zomermaanden juli en augustus worden er in en rondom Lauwersoog allerlei interessante excursies georganiseerd voor jong en oud. Dit is dé manier om er lekker op uit te trekken met uw gezin en ook nog wat op te steken over de prachtige natuur die de Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer te bieden hebben.

Excursies op het wad
Ontdek het wad eens op een andere manier. Met de Wadloopexcursie loop je over de bodem van de Waddenzee en leren jullie alles over de dieren die in en op het wad leven. Als je je voeten liever droog houdt kun je samen met je kinderen de Sleepnetexcursie meemaken. Door een net vanaf de zeedijk door de zee te trekken, verzamelen zich daar allerlei kleine zeediertjes in zoals jonge platvisjes en krabbetjes.

Excursies bij het Lauwersmeer
Ook de natuur van Nationaal Park Lauwersmeer is heel bijzonder. Hier kun je met de Schepnetexcursie allerlei kleine waterbeestjes uit het water vissen. Met de blote benen ga je het ondiepe water in en misschien vind je er (zoetwater) garnaaltjes of stekelbaarsjes. Er valt van alles te ontdekken!

Natuurschool
Vanuit Lauwersoog worden er op maandag t/m vrijdag in juli en augustus allerlei excursies georganiseerd. De actieve uitjes zijn voor kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassenen. Samen met een (v)aardige gids zorgen de excursies voor de mooiste beleving van de natuur. Voor het complete overzicht van de activiteiten en voor opgavemogelijkheden kijkt u op de site van de Natuurschool.

Verblijf bij Landal GreenParks
Landal Natuurdorp Suyderoogh en Landal Esonstad liggen in de directe omgeving van Lauwersoog. Samen met uw gezin beleeft u unieke momenten met (één van) de zomerexcursies van de Natuurschool!

Bron: Landal

Labels: ,
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap