Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 17 juli 2015

RTL-nieuwslezer opent vernieuwd Landal in Hoenderloo

RTL-presentator Jan de Hoop heeft vrijdag de eerste van 51 nieuwe bungalows geopend op Landal Miggelenberg.

De Hoop deed dat samen met de achtjarige Tijn Revet en diens zesjarige broertje. Beiden waren met hun ouders en opa en oma de eerste huurders van een bungalow.

Verliefd op park
De Hoop verbleef drie weken in een bungalow op Landal Miggelenberg om een verbouwing van zijn Rotterdamse huis te ontlopen. ,,Ik werd verliefd op het park en de omgeving en ben zelfs hier naartoe verhuisd'', aldus de presentator..

Met de 51 grote bungalows mikt Landal Miggelenberg op de toenemende vraag van families en vriendengroepen.

Na de opening van de eerste bungalow volgde een barbecue in een speciale tent, die het park op het grote speelterrein achter het restaurant heeft geplaatst. Veertig gasten kunnen er zomer en winter terecht om er te barbecuen.

Kastanjes poffen
,,We passen de gerechten aan. In de herfst gaan we kastanjes poffen, in de winter gaan de flappen naar beneden en komen er terraskachels. Gasten kunnen hier eten, terwijl hun kinderen elkaar leren kennen en daarna samen optrekken. Wel zo rustig voor vader en moeder'', zegt manager Maarten Jansen van Landal Miggelenberg, die over een week naar Amsterdam vertrekt om er directeur te worden van rondvaartbotenbedrijf Lovers.

Bron: De Stentor