Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 25 juli 2015

Nieuw zwembad op Landal De Vers officieel geopend

Wethouder Verstraaten van de gemeente Boxmeer heeft zaterdag 4 juli de officiële opening verricht van het nieuwe overdekte zwembad van Landal De Vers in Overloon. Dat deed hij door samen met Maria Philipsen, de oudste medewerker van De Vers, een strik door te knippen.

Het nieuwe zwembad is zeer energiezuinig en ligt direct bij de receptie en de horeca en biedt uitzicht op de buitenspeeltuin. Voor de allerkleinsten is er een leuk kinderbad gerealiseerd met een uitdagende waterspeelplaats. Sportieve gasten kunnen in het 8 x 20 meter zwembad de nodige baantjes zwemmen, om daarna relaxend bij te komen op de bubbelbank.

Voorafgaand aan de officiële openingshandeling had voorzitter Bart Telling van de Coöperatie van Eigenaren al een aantal personen en bedrijven bedankt voor hun inzet bij het realiseren van dit unieke zwembad. In minder dan zes maanden tijd is een compleet vernieuwend zwembad vanaf de grond opgebouwd, waarbij de 3D fotowand die over de lengte van het zwembad loopt, beslist een eyecatcher is. Het zwembad is uitgerust met een zoutelektrolyse installatie voor de desinfectie van het zwembadwater. Verder zijn er diverse energiezuinige maatregelen genomen zodat ook Landal De Vers straks bij de keuring probleemloos een Green Key certificaat bemachtigt, hét duurzaamheidskeurmerk in de vrijetijdsindustrie.

“Wij zijn bijzonder blij met dit nieuwe zwembad. Het is niet alleen een prachtige aanwinst voor onze gasten, maar zeker ook voor de regio. Al jaren ontvangen we hier abonnementzwemmers, schoolzwemmers en mensen die aquarobics beoefenen,” aldus Paul Raijer, General Manager van Landal De Vers. Trots is hij bovendien op de oplevering van de laatste 19 gloednieuwe bungalows van een project van 37 voornamelijk luxe, energiezuinige en onderhoudsarme bungalows, geschikt voor 6, 8, 10 en 12 personen.

Bron: Landal