Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 24 juli 2015

Veel zomerse noviteiten op Landal Orveltermarke

Zelf schapen drijven, volop familievermaak langs het Vernuverpad of in en om het natuurbad met natuurgezuiverd water. Of ‘gewoon’ toeschouwer zijn bij het EK Ballonvaren voor Vrouwen of de EK Pitch & Putt. Met veel activiteiten en vernieuwde bungalows is Landal Orveltermarke helemaal klaar voor de zomer.

Natuurbad
Uniek in Nederland en nieuw op Landal Orveltermarke: een natuurbad met een oppervlakte van 250m2 en gevuld met natuurgezuiverd water. Er worden geen chemicaliën gebruikt in het bad. Voor de kleinere bezoekers is er een speciaal ondiep gedeelte en op de ligweide naast het natuurbad vertoef je heerlijk beschut tegen de wind.

Vernuver Pad
“Vernuveren" is Drents voor vermaken. En dat is precies wat een tocht langs dit nieuwe natuurlijk pad brengt voor jong en oud. Lopen onder een wilgentunnel of over een vlonderpad, balanceren op boomstammen en klauteren op stapstenen. Onderweg ontdek je de kikkers, salamanders, kikkervisjes, vlinders en kevers. “Bij Landal zeggen we niet voor niets: ‘ontdek wat groen kan doen’,” zegt Folker Frommeyer, general manager van Landal Orveltermarke, die aangeeft dat er ook op het gebied van activiteiten deze zomer veel te doen is op het park.

Vernieuwde bungalows
Enkele 8-persoons comfort bungalows en enkele 6-persoons kinderbungalows op het park zijn vernieuwd. De nieuwe meubels hebben een stoere ‘boeren’ uitstraling, frisse kleuren op de muur en bijpassende themadecoraties.