Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 19 juli 2015

De natuur in deze zomer: Nieuwe aktiviteiten

De zintuigen prikkelen, genieten en de zomer ontdekken in de natuur. Hutten bouwen, marshmallows roosteren boven een zelfgemaakt kampvuur. De wildernis in met een boswachter of op zomersafari kleine kriebelbeestjes leren kennen. Deze zomer bieden wij op onze parken* volop activiteiten in het groen.

Hutten bouwen 
Ben jij een echte woudloper? Wil jij ontdekken hoe het is om een middagje in het bos te wonen? Doe dan je wandelschoenen aan, stroop je mouwen op, want we gaan hutten bouwen. Zoek je takken bij elkaar, kies een mooie plek in het bos en bouwen maar!

Natuur ontdekbox 
Vies worden mag, want tijdens deze scharreltocht ga je de natuur ervaren! Samen met het Fun & Entertainment-team voer je leuke opdrachten uit en ontdek je alles over de dieren, bomen en planten die in de natuur leven. Dus… trek je laarzen aan, pak je vergrootglas en kom scharrelen.

OERRR Zomersafari
Op safari? Wilde dieren? Daarvoor moet je toch in Afrika zijn? Nou nee… ook op en rond onze parken zit er vol mee! Wie herkent de sporen in het bos? Hoe vangen vleermuizen hun prooi in het donker? En waar leven kriebeldiertjes? Ga mee op safari en ontdek de wildernis in Nederland.

Met de natuurgids op pad
De natuur op en rond onze parken heeft veel geheimen… En de natuurgids kent ze állemaal! Of dat ze nou hoog verstopt zitten in een boom, of diep onder de grond; over elke vondst weet hij wel een mooi verhaal te vertellen. Wandel mee met de natuurgids en beleef deze natuurgeheimen.

Vogelhuisje maken
Een vogelhuis mag niet ontbreken in je tuin. En wat is er leuker dan je eigen vogelhuisje maken? Help de vogels een handje en timmer en schilder een vogelhuisje in elkaar. Voor de eerste mussen en mezen, maken we ook alvast een slinger met hun lievelingskostje.

Bouw een insectenhotel
Lieveheersbeestjes, kevers, vliegjes, bijen en vlinders… ze nestelen zich graag in knusse holletjes. Speciaal voor deze dieren kun je ‘samen’ met alle gasten meebouwen aan een insectenhotel. Bouw mee en vul de kamers van het hotel met blaadjes, dennenappels, stengels en boomschors. Zo kunnen deze insecten van net zo’n heerlijke vakantie genieten als jij!

Marshmallows bij het kampvuur
Een knisperend vuurtje, heel veel spekkies en al je vrienden om je heen. Wat is er leuker en lekkerder dan zelf marshmallows bakken! Kom met z’n allen rondom de vuurkorf staan, rijg een spekje op een stok en warm ze op boven het vuur. Dat wordt smullen!

Bollo's verjaardag
Hang de slingers uit, zing liedjes en eet een lekker stukje taart, want Bollo is jarig! Speciaal voor zijn verjaardag heeft hij al zijn vriendjes uitgenodigd. Het wordt een groot feest! Kom jij ook?

Bron: Landal