Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 22 maart 2021

Boekingen stromen binnen bij campings

De Nederlandse campings hebben de deuren nog niet eens officieel geopend of de boekingen voor deze zomer stromen al binnen. Dat kunnen particuliere vakantiehuizen en vakantieparken in Nederland nog niet zeggen. ,,Als het kan, gaan mensen toch liever naar Spanje op vakantie.”

..

Maar er is nog iets waarom zij het zonnig inziet: voor Hemelvaart en Pinksteren komen de boekingen al aardig op gang en voor de zomerperiode gaat het zelfs ronduit hard. In de bouwvak is op haar camping nog slechts een kwart van alle plekken vrij. Vooral de grote, luxe plekken en die met een eigen waterkraan gingen als warme broodjes over de toonbank, zegt ze trots.



Storm loopt het nog niet bij Natuurhuisje.nl, Micazu of Parkvakanties, platformen voor de verhuur van vakantiewoningen. Zij krijgen vooral boekingen binnen voor de korte termijn: Pasen, de meivakantie en Pinksteren.

..

Laurens Taekema van Parkvakanties, waar vakantieparken als Center Parcs, Landal en Roompot bij zijn aangesloten, vermoedt dat een deel van de vakantiegangers afwacht en toch hoopt op een vakantie in het buitenland. ,,Of misschien willen ze eerst weten of het zwembad en de restaurants op de parken in Nederland en in het buitenland open zijn voordat ze gaan boeken”, vult hij aan.

Bron en hele artikel: AD



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN