Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 18 maart 2021

Diverse Limburgse vakantieparken willen uitbreiden

De grote vakantieparken Landal en Roompot hebben uitbreidingsplannen voor diverse parken in Limburg. Ze spelen in op de grote vraag naar vakantiewoningen in eigen land.

Vermogende particulieren staan momenteel in de rij om een vakantiewoning te kopen. Corona heeft die trend in een stroomversnelling gebracht.

Markt in beweging

"Er is heel veel interesse inderdaad", zegt Jeannette ten Kate-Winter van Landal. "Onze eigen makelaars hebben het er druk mee. Er is veel in beweging in de markt." Volgens een ingevoerde makelaar zou Landal onder meer in Vaals willen uitbreiden. "Dat kan ik niet bevestigen, onze plannen zijn nog in de ontwikkelfase. We kijken wel naar uitbreidingen op verschillende parken." Landal heeft zeven locaties in Limburg.

Ook Roompot, met acht parken in Limburg, denkt aan uitbreidingen. "Er is duidelijk een groeiende belangstelling", zegt woordvoerder Baptiste van Outryve. "Wij kijken naar elke locatie, maar ik kan nu niks noemen voor Limburg. In Zeeland hebben we onlangs wel nieuwbouw aangekondigd en die huizen zijn al verkocht. Het gaat om enkele tientallen."

Bron en hele artikel: 1Limburg




of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN