Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 2 maart 2021

Grote drukte op vakantieparken: 'Wij zitten helemaal vol'

Toeristen weten de weg naar Drenthe ook deze voorjaarsvakantie goed te vinden. Bungalowparken hebben het druk en ook veel vakantiehuisjes buiten de parken zitten vol.

"Vanmorgen kregen we nog twee telefoontjes met de vraag of wij nog plek hadden", zegt Peter Kuipers, manager van bungalowpark Hart van Drenthe. "We hadden nog twee accommodaties vrij, maar nu zitten we helemaal vol, tot volgende week maandag. Dat stemt ons tevreden."

Natuur en ruimte

De drukte komt niet helemaal als een verrassing. "Twee jaar terug was tijdens de voorjaarsvakantie tachtig procent van de huisjes bezet. Vorig jaar zagen we al een stijging van de bezetting en nu gaat de telefoon nog steeds."

Mensen willen er volgens Kuipers graag even uit. "Drenthe is rijk aan natuur. De omgeving is mooi. Ik denk dat mensen echt voor de ruimte, de gemoedelijkheid en de natuur komen."

Dat zien ze ook bij vakantiepark Het Land van Bartje in Ees, want ook daar zijn alle huisjes volgeboekt. "Mensen zijn klaar met thuiszitten", zegt parkmanager Inge van der Greft. "De kinderen zijn nu weer een week thuis, nadat ze al een lange tijd thuisonderwijs hebben gehad en zij willen ook gewoon wat leuks doen."

Bron en hele artikel: RTV Drenthe



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN