Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 28 maart 2021

Vlag kan uit bij vakantieparken en campings, veel reserveringen nu het buitenland geen optie is

Dat vakantiereizen naar het buitenland tot half mei ‘not done’ is , is voor velen een domper. Maar bij de campings en vakantieparken in de regio gaat de vlag uit want de zonvakantie wordt massaal ingeruild voor een meivakantie in Nederland. ‘De reserveringen stromen binnen.’ 


..

Bij vakantiepark Het Vennenbos in Hapert zien ze de boekingen al sinds zondag toenemen. ,,Toen kwamen de eerste geluiden over de verlenging van de reisbeperkingen naar buiten”, vertelt Jeanette ten Kate van Landal Greenparks waar Het Vennenbos onderdeel van is. 

Het vakantiepark in Hapert is voor de meivakantie nog niet volledig volgeboekt, maar het gaat misschien wel die kant op. ,,We hebben nu voor de eerste twee weken van mei een bezetting van 75 procent. Onze andere parken laten eenzelfde beeld zien. Voor de paasdagen wordt nu opvallend veel last minute geboekt.” 

Geen vriendengroepen 

De luxe accommodaties zijn populair, vertelt Ten Kate: ,,Mensen hebben daar nu wat extra geld voor over.” Daar staat tegenover dat de grotere huizen leeg blijven. ,,We houden ons aan de landelijke maatregelen. Dat betekent dat we gezinnen wel kunnen ontvangen, maar grote vriendengroepen niet.”

Het zwembad op het vakantiepark in Hapert is dicht, net als het restaurant. En ook de indoor activiteiten gaan niet door. Toch wordt geprobeerd het de gasten naar de zin te maken. ,,We bieden vanuit ons restaurant maaltijden aan. En er worden nu extra buitenactiviteiten georganiseerd.”

Bron en hele artikel: ed



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN