Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 9 maart 2021

Landal wist schade beperkt te houden in lastig coronajaar

Landal Greenparks sloot 2020 af met een omzet van 405 miljoen euro, 35% minder dan in 2019. Bij dochterbedrijf Landal Makelaardij werden afgelopen jaar 40% meer vakantiewoningen verkocht aan particuliere investeerders.


Landal Greenparks
 is met deze huidige omzet nog altijd de Nederlandse martkleider op basis van gerealiseerde verhuuromzet op vakantieparken in Nederland

Verlies beperkt dankzij goede zomer

Ondanks dat de sterke zomeromzetten (+22% ten opzichte van 2019) de andere drie kwartalen niet konden compenseren, realiseerde Landal Greenparks in de tweede helft van het jaar 11% meer omzetgroei dan de concurrentie, volgens vergelijkingen van branchevereniging RECRON. Nederland presteerde beter dan de buitenlandse markten. Die kampten met veel parksluitingen en gesloten grenzen, terwijl een aantal Nederlandse parken gedurende de lockdowns geopend konden blijven. Daarmee kon Landal Greenparks tegemoet komen aan de grote vraag van gasten naar een verblijf op afstand, met rust en ruimte, midden in de natuur. Veel gezinnen combineren hun verblijf op de vakantieparken met thuiswerk en/of thuisschool, de zogeheten ‘workation’.

Bron en hele artikel: Pretwerk




of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN