Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 9 oktober 2014

Beste werkgever 2014

Center Parcs en Landal proberen elkaar vaak af te troeven als het gaat om Awards. Eerder dit jaar werd Center Parcs al gecertificeerd als Top employer. Gisteren is Landal uitgeroepen tot Beste Werkgever 2014 in de categorie "Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur" door Effectory en Intermediair, die de verkiezing dit jaar voor de veertiende keer organiseerden. Andere genomineerden in de sector waren gastvrijheidsdienstverlener Hutten en sportorganisatie Sportfondsen Rotterdam.
In de categorie grote bedrijven werd Landal 4e.

Succesfactoren
Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid, aldus de onderzoekers. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn een paar van de andere succesfactoren, die een belangrijke rol speelden bij de beoordeling van de genomineerden. Aan het onderzoek hebben 332 organisaties deelgenomen. Bij de medewerkers van Landal GreenParks staan duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling volop in de aandacht. De gedrevenheid van medewerkers om verwachtingen van gasten en collega's te overtreffen is een ander belangrijk onderdeel. Dit zorgt voor trotse en betrokken medewerkers, die dit vervolgens uitdragen.

Geen mooier vak dan vakantie
“Er is geen mooier vak dan vakantie! Wij zijn een aantrekkelijke werkgever vanwege de informele werksfeer, de inhoud van het werk, de ruime handelingsvrijheid en de doorgroeimogelijkheden,” aldus Thomas Heerkens, Algemeen Directeur van Landal GreenParks. “We zijn geweldig trots op deze onderscheiding, die samenvalt met het verschijnen van ons eerste Duurzaamheidsverslag deze week.”

Duurzaamheidsverslag
‘Wat groen kan doen’ is de titel van het Duurzaamheidsverslag, waarin Landal GreenParks aangeeft zich nauw verbonden te voelen met de naaste omgeving, de natuur, de gasten en de samenleving. Dit verslag komt in de plaats van het sociaal jaarverslag, en waarin de visie en ambities op het gebied van Duurzaamheid en Betrokken Ondernemen staan verwoord. Heerkens: “Door respectvol om te gaan met de omgeving, tonen wij respect voor onze gasten en medewerkers. De onderscheiding voor Beste Werkgever benadrukt dat medewerkers dit waarderen.”

Bron: oa. landal