Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 21 oktober 2014

Hof van Saksen focust steeds meer op kinderen

Op Hof van Saksen (onderdeel van Landal) blijkt de belangstelling voor de vorig jaar geïntroduceerde Newborn boerderij, de Wellness boerderij en de Culinaire boerderij bijzonder groot. Het management heeft daarom besloten om het aantal boerderijen van deze typen nog voor aankomende herfstvakantie uit te breiden.

Bovendien is vanaf 3 oktober een nieuwe achttienpersoons boerderij beschikbaar om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar familie- en vriendenverblijven. Daarnaast spelen kinderen de hoofdrol op het resort: een groot aantal kinderaccommodaties en -faciliteiten is uitgebreid of vernieuwd.

Nieuw interieur ‘Kinder’boerderijen
De speciale 4-, 6-, en 8-persoons ‘Kinder’boerderijen op Hof van Saksen liggen aan speciale ‘kinderhofjes’–grasvelden met extra speelvoorzieningen– en zijn voorzien van een vernieuwd interieur. De luxe ingerichte woonkamer beschikt over een kinderspeeltafel met kinderfauteuils. De compleet ingerichte keuken is standaard voorzien van een Nespresso machine, kinderkookspullen en een kinderservies. De kinderslaapkamer heeft een stoer stapelbed en een ruime keuze aan verantwoord kinderspeelgoed. Een kikkerdouchekop en badspeeltjes maken van het badderen een feestje. De 4-persoons ‘Kinder’boerderij heeft behalve een kinderkamer met stapelbed ook een babykamer, voorzien van een ledikant en commode, waarbij de gehele inrichting voor de kleine gasten is aangepast met sfeervolle decoraties en mooi dieren fotobehang.

Bron en hele artikel: Pretwerk