Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 24 oktober 2014

ParqGreen nieuw Landal park aan de Reeuwijkse Plassen

Aan de Reeuwijkse Plassen in het Groene Hart verrijst recreatiepark ParqGreen Reeuwijkse Plassen. Een plek waar mensen zich thuis voelen zonder thuis te zijn. Waar de drukte van alledag plaats maakt voor de rust van het buitenleven. Waar de natuur voelbaar dichtbij is. In een omgeving die puur is. Op deze plek wordt tegen een uitstekend rendement geïnvesteerd in luxe waterlodges, -woningen en – villa’s.


Het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen omvat totaal ca. 271 waterlodges, -woningen en –villa’s met de privacy en voorzieningen om comfortabel te ontspannen in een groene en waterrijke omgeving. Om in luxe te genieten van vrije tijd. Ieder seizoen en elke dag van het jaar. De waterwoningen en -villa’s in ParqGreen zijn direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Landal GreenParks zal de verhuur gaan verzorgen van dit exclusieve recreatiepark. Naar verwachting zal ParqGreen Reeuwijkse Plassen medio 2016 haar eerste gasten verwelkomen.De woningen zijn ontworpen rondom de aanwezige natuur, ze gaan op in de omgeving. De natuur is voelbaar. Letterlijk. Want ParqGreen Reeuwijkse Plassen is duurzaam ontwikkeld. De inrichting van het park, de bouw van de woningen, de gebruikte materialen, in alles is gekozen voor verantwoord, echt, puur en eerlijk. Dat maakt ParqGreen Reeuwijkse Plassen de moeite waard. Want investeren in ParqGreen Reeuwijkse Plassen is investeren in de toekomst. 


ParqGreen is daarmee één van de meest duurzame recreatieparken van Nederland. Waar liefhebbers van groen en rust zich dag in, dag uit kunnen verbazen. Waar watersporters hun passie kunnen ontdekken en zeilers en roeiers zich kunnen uitleven. En waar liefhebbers van luxe en comfort alle gelegenheid hebben om te ontspannen en te genieten van vrijheid.
ParqGreen is een investering in de ontwikkeling van een gebied: in het versterken van de landschappelijke waarden, in duurzame innovatie, in economische ontwikkeling. ParqGreen is er voor investeerders die tekenen voor exclusieve waterlodges, -woningen en -villa’s die zich aan de ene kant onderscheiden in design en manier van bouwen en die aan de andere kant met een eerlijk rendement aan alle reële verwachtingen voldoen.

Bronnen: Alphens, Gemeente bodegraven reeuwijk, facebook,