Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 3 oktober 2014

Nieuw: Landal Domein De Waufsberg in Noorbeek

Landal GreenParks breidt uit met een nieuw park in het hart van het Limburgse heuvelland. Bij het Zuid Limburgse plaatsje Noorbeek komt een ruim opgezet park van 62 luxe recreatiewoningen rondom een ‘dorpsplein’ met diverse voorzieningen. Op 10 oktober wordt de modelwoning feestelijk geopend door burgemeester Dieudonné Akkermans van de gemeente Eijsden-Margraten.

Het ontwerp van het park is geïnspireerd door de authentieke bebouwing in de omgeving. Zo is het hoofdgebouw afgeleid van de karakteristieke Limburgse carré-boerderij. De 62 vrijstaande woningen zijn beschikbaar in 4-, 6-, 8- en 12 persoonstypen en in de uitvoeringen Comfort, Luxe of Extra Luxe, en in verschillende gevelafwerkingen. Bij de bouw worden de meest actuele inzichten op duurzaamheidsgebied toegepast, in materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik. Van Wijnen Recreatiebouw realiseert het park. De verhuur van de woningen en het beheer van het park gebeurt door Landal GreenParks.

“Met de bouw van deze 62 nieuwe recreatiewoningen geven we gehoor aan de vraag naar luxere en ruimere recreatiewoningen. Tezamen met de fantastische ligging is dit een echt Landal Park.” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Bron en hele artikel: Eijsden nu