Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 7 oktober 2014

Sinterklaas bij Landal

Sinterklaas slaapt vaak in één van onze bungalows. Zoek samen met de kinderen naar hem of laat Piet langskomen bij u in de bungalow. Bij Landal GreenParks is Sinterklaas één groot feest!

Sinterklaasactiviteiten op de parken
Schoentje zetten, pepernoten bakken of knutselen: op een aantal parken van Landal GreenParks zijn er van 15 november tot en met 5 december 2014 leuke sinterklaasactiviteiten die u zeker niet wilt missen!

Boek nu alvast uw verblijf tijdens het sinterklaasweekend

  • Pieten Express: Zwarte Pieten komen in de bungalow om uw kinderen een onvergetelijke Sinterklaas te bezorgen! Ook is het mogelijk dat Zwarte Piet een cadeautje komt geven.
  • Pieten Bingo: Word met het hele gezin verrast tijdens de Pieten Bingo.
  • Sinterklaasknutselen: Gezellig knutselen voor de kinderen, natuurlijk in het thema van Sinterklaas
  • Pietenontbijt: Een lekker ontbijtje in uw bungalow of in het restaurant bezorgd door twee zwarte pieten.
  • Schoentje zetten: Pepernoten, chocoladeletters, taaitaai en marsepein. Ook bij ons kunnen de kinderen hun schoen zetten. Meer informatie ontvangt u bij de receptie op het park.
  • Pepernoten/speculaas bakken: Lekker smullen van je eigen gemaakte pepernoten of speculaas. Misschien kun jij zelfs beter bakken dan zwarte piet?! Eetsmakelijk!
  • Sinterklaasfeest: Dansen en zingen met het grote Sinterklaasfeest op het park! Jong en oud genieten van een geweldig feest voor Sinterklaas.

Bovenstaande activiteiten worden aangeboden op de volgende parken:
Landal Aelderholt, Coldenhove, Heihaas, Heideheuvel, Hoog Vaals, De Lommerbergen, Langoed 't Loo, Miggelenberg, Port Greve,  Rabbit Hill, Stroombroek, Sluftervallei, Twenhaarsveld en Het Vennenbos.

Boek nu alvast uw verblijf tijdens het sinterklaasweekend

Ook brengt de Sint een bezoek aan Center Parcs