Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 28 januari 2015

Aangepaste accommodaties bij Landal

Even lekker op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als u extra begeleiding of zorg nodig heeft komt hier wat meer bij kijken.

Landal heeft op verschillende parken aangepaste accommodaties voor mindervaliden en biedt extra mogelijkheden voor gasten die begeleiding en zorg nodig hebben. Ook als u op zoek bent naar wat extra comfort of u wilt een aantal aanpassingen om makkelijker te kunnen bewegen dan hebben wij hebben een passend aanbod. Onze aangepaste accommodaties zijn verdeeld over drie categorieën:

Breed toegankelijk
Bent u minder mobiel? Of wilt u graag meer ruimte tijdens uw verblijf? Wij hebben diverse accommodaties die breed toegankelijk zijn. De slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond, er is een vlakke douche, het toegangspad is verhard en de parkeerplaats is bij de woning. Om een breed toegankelijke accommodatie te boeken, vinkt u de voorkeur ‘zorg toegankelijk’ aan in het reserveringsproces

Extra toegankelijk
Als u meer aanpassingen wenst en aangewezen bent op een rolstoel dan zijn onze extra toegankelijke accommodaties geschikt. Aanvullend op de faciliteiten van de breed toegankelijke accommodaties: de extra brede deuren van minimaal 85 cm, ruimte in de slaapkamer voor een hoog-/laagbed met min. 90 cm ruimte aan 1 zijde van het bed en een douchezitje en verhoogd toilet met extra beugels in de badkamer.

Speciaal toegankelijk
De speciaal toegankelijke accommodatie biedt optimale toegankelijkheid, ook voor gasten in een elektrische rolstoel. Hier vindt u boven de extra toegankelijke faciliteiten onder meer een onderrijdbaar werkblad in de keuken, een tillift, een hoog-/laagbed, een douchestretcher en een berging voor een scootmobiel met oplaadpunt.

Bron: Landal