Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 30 januari 2015

Sluftervallei ontvangt classificatie ANWB

e camping van Landal Sluftervallei op Texel heeft volgens de nieuwe classificatie van de ANWB het maximaal aantal van 5 sterren behaald. Daarmee mag de camping dit jaar het predicaat ‘BestCamping’ voeren. Best Campings zijn volgens het campingclassificatiesysteem van de ANWB echte toppers met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein.
De inspecteurs van de ANWB beoordelen campings op verschillende categorieën, waaronder sanitair, terrein (standplaats en algehele indruk), shops en horeca, zwemmen en ontspanning (sportfaciliteiten en animatie). Dick Jansen, General Manager van Landal Sluftervallei: “Onze camping ligt midden in het duingebied aan de rand van het park, de 60 kampeerplekken grenzen aan de Eierlandse Duinen. Met alle moderne faciliteiten komen vele gasten ieder jaar weer terug naar dit mooie stukje Texel”.

Uitstekende faciliteiten
Campinggasten kunnen gebruik maken van de uitstekende centrumfaciliteiten van Landal Sluftervallei waaronder een overdekt zwembad, sauna, turks stoombad en een parkshop met lokale specialiteiten.

Openingstijden
Vanaf 27 maart tot 2 november 2015 is de camping van Sluftervallei geopend.

Bron: Landal