Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 31 januari 2015

Bruisende opening watersportseizoen in Terherne

Watersport in Terherne
Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 april a.s. wordt het watersportseizoen in Terherne geopend. Iedereen die belangstelling heeft, met of zonder boot, jong of oud, met of zonder ervaring, kan laagdrempelig kennis maken met de watersport.

Landelijke Bootopstap-dagen
Op zaterdag 4 en maandag 6 april worden de landelijke Bootopstap-dagen georganiseerd. Op twee locaties in Terherne, één in het centrum bij de oude brug en één aan de Poelen, ligt een gevarieerd aanbod aan motor- en zeilboten om ‘op te stappen en mee weg te varen'. Onder begeleiding van ervaren schippers kan het publiek aan boord gaan van een motorsloep of zeiljacht en ervaren hoe leuk watersport is. Bij de oude brug in het centrum van Terherne is de centrale ontmoetingsplaats met informatie over de schepen, plattegrond, een kleine tentoonstelling over Terherne en de mogelijkheid om een dorpswandeling te maken met een ervaren gids. Aan de andere kant van de oude brug wordt 's middags een nautische modeshow gegeven op het Terhernster skûtsje ‘De Lege Wâlden’.

Alle schepen zijn van een afstandje te bekijken met de praam van de Kameleon. Ook kinderen kunnen mee aan boord, maar voor hen is er ook volop vertier in de Speelschuur Paal 43 van het Kameleondorp.

Bron: Landal