Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 8 januari 2015

Zondagwandelingen bij Buitencentrum Boomkroonpad

In 2015 is er elke zondag iets te doen bij Buitencentrum Boomkroonpad, nabij Landal Aelderholt! In januari kunt u met een gids van Staatsbosbeheer een leuke winter wandeling maken door de prachtige omgeving. De tocht is geschikt voor jong en oud!
Drentse bossen
Laat u niet weerhouden door de kou, maar ga lekker struinen door de Drentse bossen! De gids neemt u mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Hij zal u van alles laten zien over de natuur in de winter. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat u verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven! Mocht er sneeuw liggen, dan wordt het helemaal spannend! U kunt dan nog makkelijker de sporen van de dieren in de sneeuw ontdekken. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en leerzame ervaring.

Praktische informatie
De winterse zondagwandelingen vinden plaats op 4, 11, 18 en 25 januari. De wandelingen starten om 12.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. De kosten zijn € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Bron: Landal