Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 20 januari 2015

Paviljoen De Vlegge in Sibculo staat te koop

Paviljoen De Vlegge in Sibculo, naast het gelijknamige Landal bungalowpark, is gesloten. Sinds het begin van dit jaar zit het restaurant potdicht en staat de horecagelegenheid te koop.
De toegang tot de inrit van de parkeerplaats is gebarricadeerd met containers. Bewoners van het bungalowpark kunnen nog wel gebruik maken van de grote zwemplas, maar voor recreanten uit de omgeving is volgens exploitant Petro Woertman de recreatieplas afgesloten. Het paviljoen is eigendom van Tielbeke Holding uit Lemelerveld dat volgens Woertman 'vorig jaar al had geprobeerd om ons er uit te krijgen'.

Woertman zegt niet te weten waarom, maar voegt er aan toe dat hij Tielbeke er op wees dat verkoop contractueel niet was toegestaan. Hij wees in dat verband op het 10-jarige exploitatiecontract dat doorliep tot 2022. "Vlak voor de kerst kwam Tielbeke weer bij ons en uiteindelijk heb ik toen ingestemd met de ontbinding van het contract. Die beslissing heeft mnede te maken met de zorg voor mijn vrouw die ernstig ziek is", zegt Woertman, die bovendien de leeftijd van 67 jaar heeft bereikt.

Bron en hele artikel: De stentor