Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 13 januari 2015

Bobslee en Skeleton kampioenschappen in Winterberg

www.landal.nl/C1508L Tot 20% voorjaarskorting*
Van 23 februari tot 8 maart 2015 organiseert Winterberg de Wereldkampioenschappen bobslee en skeleton op de bobbaan. Een snelle wedstrijd waar moedige atleten topsnelheden tot 150 km per uur halen!

Snelheid en spanning
Bobslee en Skeleton op het hoogste niveau. Twee weken lang biedt het Wereldkampioenschap een gevarieerd programma. Meer informatie over prijzen, de plattegrond van de bobsleebaan, het programma en nog veel meer vindt u op deze website.

De bobsleebaan ligt op 776 meter hoogte en is 1606 meter lang. In Winterberg ligt de snelste baan ter wereld. Deze topsport en de bijhorende spanning is zeker de moeite waard om mee te beleven.

Sport en entertainment
Winterberg biedt bezoekers een aantrekkelijk programma. Op donderdag 26 februari om 19.30 vindt de openingsceremonie plaats met o.a. een optreden van de Duitse countryzanger
Tom Astor. Na deze spectaculaire opening zullen de Wereldkampioenschappen officieel van start gaan. Virtuele rondleidingen, sport, dans, acrobatiek, muziek en theater wisselen elkaar af. Dan, de BMW Wereldkampioenschappen bobsleeën 2015 in Winterberg is gewoon recht voor je; Bobslee en Skeleton sport op het hoogste niveau. Of de World Cup opener op de markt, de verschillende opleidingen of spannende wedstrijden, biedt het WK twee weken een gevarieerd programma rond de Bobs. Meer informatie over prijzen, kaart van de bobsleebaan, het huidige programma en nog veel meer is hier beschikbaar.
www.landal.nl/c1532l Tot € 75 extra schoolvakantiekorting

Bron: Landal