Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 6 januari 2015

Partnerovereenkomst met Right To Play

www.landal.nl/wij42l trots opa en oma weekend
De internationale organisatie Right To Play zorgt dat meer dan een miljoen kinderen wereldwijd kunnen sporten en spelen in landen waar dit niet vanzelfsprekend is. Al drie jaar draagt
Landal GreenParks bij aan het bereiken van dit doel, met verschillende activiteiten op de parken en kantoren. Inmiddels is de samenwerking uitgegroeid tot een structureel partnerschap, waarvoor beide partijen een overeenkomst hebben getekend. Daarbij doneerde Landal een cheque van 35.000 euro aan Right To Play, de opbrengst van de activiteiten van dit jaar op parken en kantoren.

Donatie
Braderieën, sponsorlopen, muziekspektakels, festivals, roofvogelshows, sportclinics met bekende sporters en nog veel meer. Veel parken van Landal hebben de afgelopen jaren gedurende de zomermaanden extra activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Right To Play. Daarnaast is een groot aantal Landal medewerkers gaan sporten en hebben geld bij elkaar gelopen tijdens de Dam tot Damloop.

“Dit doel ligt heel dicht bij Landal. Voor ons is het heel normaal dat kinderen kunnen spelen en sporten, maar in veel landen is dat helemaal niet vanzelfsprekend. Vandaar dat wij graag aandacht vragen voor Right To Play, door met sport en spel voor kinderen dichtbij bij te dragen aan sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties,” zo licht algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks de reden voor de samenwerking toe.

Samenwerking
Met een structureel partnerschap verwachten beide organisaties om gezamenlijk producten en diensten te kunnen ontwikkelen en wederzijds kennis te delen en uit te bouwen. Bovendien vergroot de samenwerking het bewustzijn voor het maatschappelijk belang van dergelijke partnerovereenkomsten.

Bron: Landal