Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 7 januari 2021

Landal Lommerbergen heeft eind in zicht van twee jaar renovatie

Vakantiepark Landal De Lommerbergen in Reuver krijgt het eind in zicht van een 24 miljoen euro grootte renovatie. Pronkstukken de Duo racer glijbaan en de Cone glijbaan staan op het punt om geleverd te worden. Van centrale faciliteiten tot de bungalows worden aangepakt. In de lockdown bleken het nieuwe Avontureneiland en het interactieve multifunctionele sportveld een hit.

...

Speciale kinderbungalows vaak verhuurd

Vorig jaar is op Landal De Lommerbergen gestart met de renovatie van alle 502 bungalows, een proces dat tot eind 2021 doorloopt. In groepjes van zes worden de bungalows in vijf weken tijd aangepakt waarna ze weer in de verhuur komen. General Manager Marcel Glaser van Landal De Lommerbergen: "Tot eind december hebben we bijna 300 bungalows gerenoveerd. Daar zijn ook nieuwe, gethematiseerde bungalows aan toegevoegd, zoals speciale kinderbungalows en babybungalows. Deze bungalows sluiten volledig aan op de belevingswereld van kinderen. De kinderbungalows beschikken onder meer over een stapelbedglijbaan, een spellentafel en kikkerbadkamer. Aangezien deze bungalow een goedlopend product is, verdubbelen we nu bijna het aantal kinderbungalows.” Buiten op het terras is een spel toegevoegd aan de buitenmuur en de kinderen kunnen springen op een trampoline.

De kinderbungalows zijn bijna altijd volgeboekt. Ook in deze lockdown blijft dit type bungalow het relatief goed scoren. Daarom besloot het management dit type in aantal meer dan te verdubbelen.

In lockdown is buiten actief zijn populair

Buiten voor Park Plaza staat blikvanger Avontureneiland, waarvan beide speeltuinen werden voorzien van nieuwe toestellen met onder meer elementen van water. Het thema van de Draak, het symbool van de gemeente Beesel is toegevoegd. De oude tennisbanen werden weggehaald en dat gaf ruimte voor een multisportveld dat in december openging. Deze Sports Arena is een multifunctioneel sportveld compleet met Sutumuur (interactieve voetbalmuur), Soccer 44 veld, basketbalveld, tafeltennistafels, sprintveld (2 banen) en multispeelveld. Voor dit in de lockdowntijd populaire veld zijn producten van Yalp en Kompan gecombineerd. In kerstperiode werd constant bij de Sutumuur gespeeld.

Bron en hele artikel: NRIT


of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN