Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 4 januari 2021

Terug naar je oerinstinct in Drenthe

Drenthe profileert zich als dé oerprovincie van Nederland. Oer staat voor het lokale leven, een ongedwongen bestaan en terug naar de natuur en onze oorsprong. Hier vind je nog rust en ruimte, ongerepte natuur, pittoreske dorpjes en uitgestrekte landschappen. Op uitnodiging van Landal GreenParks mochten we afgelopen weekend het oergevoel van Drenthe gaan ontdekken op Landal Orveltermarke.

Midden in de natuur, op wandelafstand van het schilderachtige monumentendorp Orvelte, ligt Landal Orveltermarke. Het vakantiepark is ideaal gelegen tussen vijf boswachterijen en drie nationale parken. Midden in die weidse natuur in het hart van Drenthe ben je omgeven door landerijen, bossen, zandvlaktes en heidevelden. Rust en ruimte te over dus en dat is juist waaraan in deze tijden van veel thuiszijn, grote behoefte is bij veel Nederlanders.

Outdoorbeleving bij Landal Orveltermarke

Natuur en natuurbeleving staan dan ook centraal op Landal Orveltermarke. Voor zowel gezinnen met kinderen en families als stellen en vriendengroepen. Zo laat men aan de randen van het park de natuur zijn gang gaan, wat wij eerder ook al zagen op Landal Rabbit Hill. Verder vind je overal vogelhuisjes, bloemrijke akkerranden en zijn er speciale wadi’s voor wateropvang aangelegd.

Ruig, puur, oorspronkelijk, echt. Ga terug naar de basis, geef toe aan je verlangen om naar buiten te trekken, ontdek jouw oerinstinct en kom naar Landal Orveltermarke.

Landal Orveltermarke schenkt extra veel aandacht aan de natuurbeleving van kinderen. Met een uniek avontureneiland, een biologisch natuurbad, een IVN speurtocht en een natuurbelevingspad (Vernuverpad) leren én genieten kinderen spelenderwijs van de natuur. Welkom in Drenthe, welkom in de allerstoerste speeltuin van Nederland.

....

Bron en hele artikel: reishonger