Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 24 januari 2021

Luxe villaresort Puur Exloo speelt in op de workationtrend

Heb je alle hoeken van de eettafel wel gezien? Alle speeltuintjes in de wijde omtrek bezocht met de kids? Alle rondjes rondom je huis gelopen? Steeds meer mensen ervaren dat tijdens de lockdown de muren op hen afkomen en ze er echt even tussenuit willen. Familie resort Puur Exloo speelt daarom in op de workationtrend.


Een week lang verblijven in een ruime vijf sterren villa in de Drentse natuur. Het park zorgt voor een activiteitenprogramma voor de kinderen en de ouders kunnen ondertussen rustig werken. Ook alle faciliteiten rondom het park zijn coronaproof.

Het nieuwste vakantiepark

Puur Exloo  is het nieuwste vakantiepark van Drenthe. Het luxe familieresort grenst aan Unesco Geopark de Hondsrug en heeft 80 villa’s van 5-sterren niveau. “Een verblijf bij Puur Exloo  is ook tijdens de lockdown supercoronaproof,” vertelt Hans van Leeuwen, trendwatcher en actief bij de ontwikkeling van het resort. “Je hebt alle ruimte in en rondom je eigen villa die uiteraard grondig gereinigd is. Je kunt zelf inchecken met een sleutelcode. Boodschappen of maaltijden kun je laten bezorgen op het park of afhalen bij de lokale ondernemer. Je verblijft middenin de pure Drentse natuur, een van de mooiste regio’s van Nederland. Je kunt gerust een uur wandelen zonder dat je iemand tegenkomt!”

Een workation is een samentrekking tussen work en vacation. Steeds meer mensen combineren het werken en vakantie vieren stelt van Leeuwen, die naast dit project actief is als trendwatcher en adviseur in de recreatiesector. 

Bron en hele artikel: Verkeersbureau



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN