Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 20 januari 2021

Sunweb bovenaan in Social Travel 30, Landal stijgt een plekje

Sunweb stond ook in het afgelopen kwartaal bovenaan in de Social Travel 30. Van alle grote reisbedrijven in Nederland ging deze op social media het meest over de tong. KLM zakte van twee naar drie in de top. TUI nam diens plek over.

...

Herfst- en kerstvakantie in eigen land populair

Vakanties in eigen land zijn in trek in de herfst- en kerstvakantie van 2020. Opvallend veel Nederlandse vakantieparken bemachtigen een plek in de top-30 van het afgelopen kwartaal. 

Grote piek in volume zien we terug rondom de kerst, waar veel onduidelijkheid ontstond door de nieuwe maatregelen van de regering, die vanaf 15 december in zouden gaan. Onder andere de aanpassing op de toegestane groepsgrootte zorgde voor veel aanvullende vragen bij vakantiegangers. Bij onder andere Roompot (van 15 naar 16), Landal GreenParks (van 7 naar 6) en Center Parcs (van 16 naar 17) nam het aantal vragen toe. Ook online zien we na de persconferentie het aantal berichten rondom de grote vakantieparken toenemen. 

..

Ook Natuurhuisje.nl, nummer 13 in de top-30 van dit kwartaal, ziet een grote stijging van het aantal boekingen door Nederlanders. Het aantal boekingen voor huisjes in de herfstvakantie lag 3x hoger dan het jaar ervoor.  

Bron en hele artikel: emerce



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN