Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 6 januari 2021

Vakantie op een Landal-park in lockdown

Ondanks de strengste coronamaatregelen tot nu toe blijven veel mensen een vakantie boeken op een van de Nederlandse vakantieparken. Op Landal park Het Land van Bartje ontdekten we dat je ondanks een lockdown toch een uitstekende vakantie kunt vieren. Het is vooral een aanpassing aan de activiteiten die nog wel verantwoord mogelijk zijn.

...

Wat is er nog wel mogelijk

Op vakantiepark Het Land van Bartje wordt nu vooral gefocust op de activiteiten die nog wel mogelijk zijn. Dat zijn vooral buitenactiviteiten zoals fietsen, mountainbiken en wandelen in de bosrijke omgeving van het park. De fietsverhuur is deze dagen wel geopend. Wij hadden dit weekend (18 – 20 december) geluk met het mooie zonnige winterweer. Het Land van Bartje heeft veel plekken waar kinderen buiten kunnen spelen en waar je goed afstand kunt bewaren. Van der Greft ligt toe dat er ook diverse programma’s zijn omgebouwd om veilige activiteiten te kunnen garanderen; “Neem bijvoorbeeld onze activiteiten met de pony’s. Die hebben we nu zo ingericht dat je daar als familie, in je eigen bubble, mee kunt rijden en knuffelen.”

....

Onze conclusie, na een weekendje, Landal Het Land van Bartje

Het vakantiepark voorziet nog altijd uitstekend in de basisbehoefte: ‘Er even tussen uit om je batterij weer op te laden.’ En daar is tijdens de corona lockdown juist extra behoefte aan. Wat wegvalt zijn de laagdrempelige activiteiten (o.a. zwembad en Indoor spelen) die voor je georganiseerd worden en waar je alleen nog heen hoeft te gaan. Je moet als familie wat creatiever en flexibeler zijn in de activiteiten die je onderneemt. Er wordt meer gevraagd van je eigen initiatief en je doet veel meer dingen samen met de familie. Dat is uiteindelijk geen nadeel, want je bent veel intensiever betrokken bij de gezamenlijke activiteiten.

Bron en hele artikel: Pretwerk



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN