Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 14 januari 2021

Update Landal nav Corona perscoferentie

Landal kan de gasten de komende tijd van harte welkom blijven heten op de Nederlandse vakantieparken, zodat zij kunnen blijven genieten van een verblijf midden in de natuur. (De sluiting van de vakantieparken in België is verlengd t/m 28 februari 2021).

Ze nemen de gepaste maatregelen om een onbezorgde vakantie te blijven bieden. 

Maar de sluitingen van de faciliteiten hebben we moeten verlengen t/m in ieder geval 9 februari 2021. Zo zijn bijvoorbeeld de parkshop, fietsverhuur en de take-away wel geopend, maar uiteraard met in achtneming van alle maatregelen.  

  • Ze bieden een fijne plek midden in de natuur om eropuit te gaan.
  • De  accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor kun je optimaal van elkaar genieten in alle rust en ruimte. 
  • Even een frisse neus halen? Onze parken zijn omgeven door kilometerslange prachtige wandel- en fietsroutes aan bijvoorbeeld de kust of in het bos. Werkt ook nog eens heel goed tegen de decemberkilo’s.
  • Onze restaurants zijn altijd geopend voor overheerlijke afhaal- en bezorgmaaltijden. Laat je door ons verrassen met een uitgebreid diner of een snelle hap.
  • Wist je dat je ook kunt ‘thuiswerken’ op onze parken? We begrijpen dat de vier muren thuis inmiddels op je afkomen. Een ideale oplossing om werk en het vakantiegevoel te combineren. 



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN