Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 9 januari 2021

Langere lockdown zou nieuwe klap zijn voor ondernemers

Winkeliers, aanbieders van vakantieparken en horecaondernemers zien de bui al hangen. Een mogelijke verlenging of aanscherping van de lockdown zou ze niet echt verbazen, maar een nieuwe klap is het wel. 

Signalen over de sluiting van hotels voor recreatieve overnachtingen hebben ze bij Koninklijke Horeca Nederland niet binnengekregen. En als het daadwerkelijk zover komt, dan zou het puur symboolpolitiek zijn, vindt directeur Dirk Beljaarts van de brancheorganisatie.

....

Rekening 

Bij Hiswa-Recron, de brancheorganisatie van de vele duizenden ondernemers in de watersport en recreatie, heeft men ook niets gehoord over mogelijke maatregelen. Toch zou het Landal Greenparks niet verbazen als de parken tijdelijk op slot moeten. ,,We houden er wel rekening mee”, zegt woordvoerster Jeannette ten Kate-Winter.  ,,We volgen Duitsland vaak op de voet.”

Center Parcs wil eerst de persconferentie afwachten, maar benadrukt dat het op de vakantieparken rustig en veilig is. ,,Je kunt op de vakantieparken net zo weinig als thuis. De zwembaden zijn gesloten en nagenoeg alle activiteiten zijn geschrapt.”

Ondertussen blijven bij Natuurhuisje.nl de boekingen voor de komende weken binnenstromen. ,,De berichten maken mensen niet opeens terughoudend”, zegt Robert van Veen. Hij gaat er niet van uit dat het kabinet mensen zal verbieden om naar een vakantiehuisje te gaan. Tenzij er een reisverbod komt, maar die kans acht hij minimaal. ,,Veel mensen hebben de behoefte om er toch even tussenuit te gaan en in een natuurhuisje kan het wellicht veiliger zijn dan in een flat vijf hoog achter in Amsterdam.”

Bron en hele artikel: AD



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN